Vivarium 2018

In 2018 was er een stand die geld ophaalde voor Stichting MS Research en MS Liga Vlaanderen door middel van onder andere de verkoop van producten van sponsors. 100 procent van alle verkochte producten ging naar het goede doel inclusief de vele donaties. Het was een prachtig bedrag van €2000,- Er is een video over gemaakt door Aquarium Sunshine’s Valley.

Vivarium 2019

2 en 3 november is de elfde editie van de Vivarium beurs, net als vorig jaar weer in het Autotron in Rosmalen (Noord Brabant, Nederland).

Aqua4Kids

Het is dit jaar groter dan vorig jaar! Met een stand van 8 meter! Het goede doel is dit jaar (2019) Make A Wish Nederland. De groep is met Make A Wish Nederland met de naam Aqua4Kids gekomen. De groep vrijwilligers is dit jaar nog groter dan vorig jaar, er doen 4 YouTube kanalen mee, 8 Facebook groepen en vele sponsors. Er melden zich ook steeds meer mensen aan die mee willen doen.

YouTube kanalen

Aquarium Sunshine’s ValleyK-reef Aquarium HobbyNickey  en The Dutch Aquarist.

Facebook groepen

Aquarium Clubje, Aquarium en toebehoren te koopAquarium Liefhebbers NLAquarium voor startersAquarium voor starters marketSluierstaarten en goudvissenK-reef aquarium hobby.

Websites

Aquarium Vloggers

Doneren

Er is een PayPal pot geopend voor alle donaties, steun jij dit goede doel en de actie? Doneer dan hier aan Aqua4Kids. Heeft u een bedrijf en zou u sponsor willen worden dan kan dat hier voor Aqua4Kids.

Sponsors

De volgende sponsors hebben zich al gemeld:

Sluierstaart Kwekerij & VerkoopBassleer BiofishAquariumGekReef ProductsHeevis, JMB Aqua Light en Aqua Bilzen.

Informatie video’s

Hier onder vind je 4 video’s van de vier YouTube kanalen die mee doen aan de actie met daarin meer informatie over het goede doel.

Nickey

Aquarium Sunshine’s Valley

The Dutch Aquarist

K-reef Aquarium Hobby